Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική επιστροφών 
 
Το διάστημα επιστροφής βάσει νόμου είναι 14 μέρες μετά την ημερομηνία αγοράς.
 
Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες.Να σημειωθεί πως οι επιστροφες γίνονται δεκτές μόνο όταν τα προϊόντα είναι στη μορφή που το παραλάβατε, με τη συσκευασία του,το καρτελάκι και την απόδειξη αγοράς. Στην περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής εμπορεύματος χρεώνεστε τα έξοδα αποστολής.Μόλις παραλάβουμε το προϊόν θα φροντίσουμε για την άμεση αντικατάστασή του ή θα σας προτείνουμε κάποιο άλλο ίδιας αξίας για αλλαγή. Εναλλακτικά γίνεται και επιστροφή χρημάτων. Αφού ελεγχθεί το επιστραφέν προϊόν και είναι στην άριστη κατάσταση που πωλήθηκε, η επιχείρησή μας συμψηφίζει τη δαπάνη που επωμίζεται ο πελάτης για την επιστροφή του προϊόντος με τη χρηματική αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται πάντοτε μέσω τραπέζης στον λογαριασμό από τον οποίον έγινε η κατάθεση ή σε περίπτωση που χρησιμοποιήθηκε άλλη μέθοδος πληρωμής, ο πελάτης υποδεικνύει στην επιχείρησή μας τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίον επιθυμεί να γίνει η σχετική καταβολή.
 
Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.
 
Σε περίπτωση αλλαγής εκπτωτικών προϊόντων δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων παρά μόνο αλλαγή με άλλα εκπτωτικά προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

© Developed by Jetnet